Diensten

productontwikkeling

Alle Diensten

Een overzicht van de diensten voor jouw project.

3D Modelleren

Het ontwerp wordt technisch uitgewerkt in 3D CAD software waarbij alle componenten in detail worden uitgetekend. Hierbij wordt rekening gehouden met bestaande productietechnieken. Door slimme keuzes te maken in het ontwerp wordt ervoor gezorgd dat uw product goedkoop te produceren is. Bij het ontwerp worden altijd de volledige rechten overgedragen evenals de CAD modellen van het ontwerp zodat u volledig eigendom behoudt over uw idee.

Het maken van universele 3D CAD modellen.

Rapid Prototyping & 3D Printing

In house beschikt Studio Proto over een eigen 3D printer waarmee ontwerpen direct tastbaar worden gemaakt en kunnen worden testen. Daarnaast heeft Studio Proto de beschikking over een lasersnijmachine, CNC frees, tafelcirkelzaag, kolomboor en lasapparatuur. Met dit scala aan machines kan praktisch elk prototype gerealiseerd worden.

Het realiseren van tastbare prototypes met een 3D printer en andere machines.

Productie

Het vinden van een geschikte producent kan een grote uitdaging zijn. Hierbij helpt Studio Proto met een uitgebreid netwerk aan connecties. Ook kan het het volledige productieproces begeleid worden.
Naast 3D CAD modellen kunnen er ook technische tekeningen worden gemaakt waarmee de productie aangestuurd en gecontroleerd kan worden.

Het maken van technische tekeningen en het begeleiden van productie.

Concepting & Research

Een idee is niet altijd direct maakbaar. Wanneer een product nog in de ideefase is worden er eerst haalbare concepten uitgewerkt waarbij er rekening wordt gehouden met productietechnieken en -kosten. Daarnaast kan er marktonderzoek worden gedaan naar de vraag en wensen van de beoogde doelgroep. Zo zorgen we ervoor dat  er producten worden ontwikkeld die aanslaan op de markt en succesvol zijn.

Het omzetten van ideeën in maakbare concepten en marktonderzoek.

ben je er klaar voor?

Laten We Samenwerken

Meer weten? Neem contact op om jouw project te bespreken.

Neem Contact Op